Projecten

Project Ruimzicht

Hemelse Smaken Ontvlammen: Exclusieve Grobber bij Hotel Ruimzicht!

Duik in het verhaal van Project Ruimzicht, waar we de uitdaging zijn aangegaan om drie werkbanken te creëren, volledig in lijn met de gastronomische normen. Voor deze opdracht hebben we een scala aan innovatieve oplossingen bedacht, waaronder een werkbank met drie lades en twee vakken voor gastronorm bakken, evenals twee werkbanken met een open vak voor koelkasten of koelboxen en een vak voor gastronorm bakken achter greeploze deuren.

Om de mobiliteit te vergroten en het gebruiksgemak te maximaliseren, hebben we deze werkbanken voorzien van wielen. Het stalen, onbewerkte frame is beschermd met een heldere lak, terwijl het douglashout is behandeld met een voedselveilige, water- en vuilafstotende olie.

Project Ruimzicht belichaamt niet alleen vakmanschap en functionaliteit, maar is ook een voorbeeld van maatwerk dat voldoet aan de hoogste eisen van de gastronomische wereld.

Project Doetinchem

Smidse van Smaak: Het Verhaal van Doetinchems Vakmanschap

In nauwe samenwerking met de klant hebben we een meesterwerk gecreëerd: een stalen frame met een verfijnde zwarte fijnstructuur poedercoating, gecombineerd met douglashout behandeld met een blanke water- en vuilafstotende olie. De wens voor een ingebouwde koelkast is vervuld, terwijl de locatie van ‘The Basterd’ grill vereiste dat we deze stevig en elegant ter plaatse inbouwden, met zorg voor elk detail.

Een bijzonder aspect van dit project is de plaatsing van de keuken, iets verwijderd van de muur vanwege de unieke koepelvorm van ‘The Basterd’. Om deze ruimte te benutten, hebben we een slimme oplossing bedacht: een prachtige koof die dient als opbergruimte voor potjes kruiden en andere benodigdheden.

Project Groningen

Vurige Smaakverrassingen: Uniek Project Groningen in de Schijnwerpers!

Ontdek het verhaal achter Project Groningen, waar we een prachtige volledig houten buitenkeuken hebben mogen ontwerpen en vervaardigen voor een consument uit deze bruisende stad. Op maat gemaakt zonder ingebouwde kamado, maar met een ruim werkblad, vier deurtjes en een lade voor ultiem gebruiksgemak. Om voldoende opbergruimte te bieden, kozen we voor vier schappen van duurzaam Okoumé-hout.

Een bijzonder aspect van deze keuken is de toevoeging van wielen, waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is. Gemaakt van hoogwaardig Douglas-hout en behandeld met een blanke water- en vuilafstotende olie, straalt deze keuken niet alleen vakmanschap uit, maar biedt hij ook duurzaamheid en functionaliteit. Project Groningen belichaamt de perfecte combinatie van stijl en praktisch design, op maat gemaakt voor de wensen van onze klant in Groningen.”

Project Hellevoetsluit

Smidse van Smaak: Het Verhaal van Doetinchems Vakmanschap

Ontdek het verhaal achter Project Hellevoetsluis, waar we een indrukwekkende buitenkeuken hebben ontworpen voor een klant die ultieme functionaliteit en stijl verlangde. Onze op maat gemaakte buitenkeuken combineert staal en Douglas-hout, met handige functies zoals een ingebouwde koelkast en een voorbereiding voor een grote kamado.

Het stevige frame is behandeld met een beschermende blanke lak, terwijl het Douglas-hout is geaccentueerd met een zwarte water- en vuilafstotende olie. Voor extra gemak hebben we wielen onder het frame geplaatst, waardoor de keuken moeiteloos kan worden verplaatst en aangepast aan elke buitenomgeving.

Project Hellevoetsluis is niet zomaar een keuken, maar een perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en vakmanschap, op maat gemaakt om elke buitenkookervaring te verrijken.

Neem contact op

© 2023 Created with Royal Elementor Addons