Samenwerking

Onze samenwerking

Met wie werken we samen?

Bij Grobber gaan we voor niets minder dan het allerbeste. Onze buitenkeukens zijn het resultaat van samenwerking met alleen de meest ervaren professionals in het vak. Van hoogwaardige leveranciers tot doorgewinterde ontwerpers en vakmensen: samen tillen we buitenleven naar een nieuw niveau. Durf te dromen, want met Grobber aan uw zijde wordt uw buitenkeuken een meesterwerk van kracht en schoonheid.

Inndoors

Bij Grobber gaan we voor perfectie in elk detail. Daarom werken we samen met Inndoors, dé expert in maatwerk boekenkasten en massief houten ensuite-kasten. Met meer dan 15 jaar ervaring, inclusief een passie voor Italiaans antiek, is Inndoors dé bestemming voor verfijnd vakmanschap. En met Thijs Kuiper aan het roer, worden uw wensen met ongeëvenaarde zorg en precisie vervuld. Laat uw buitenkeuken stralen met de meesterlijke touch van Grobber en de expertise van Inndoors. Neem vooral ook een kijkje op www.inndoors.nl.

Keij Kamado

Bij Grobber houden we van goede samenwerkingen. Daarom zijn we blij met onze partnerschap met Keij Kamado, dé go-to voor top barbecues. Met hun passie voor perfectie en reputatie voor kwaliteit tillen ze het grillen naar een hoger niveau. Samen creëren we buitenkeukens die er niet alleen mooi uitzien, maar ook zorgen voor geweldige kookmomenten met vrienden en familie. Met Keij Kamado aan boord, garanderen we je een buitenkeuken waar je echt van geniet. Grobber en Keij Kamado: samen maken we buitenleven beter.

Neem contact op

© 2023 Created with Royal Elementor Addons